Moxens blå bog


- Født Mikkel Westh Larsen, 3 måneder for tidligt på Rigshospitalet d. 16. april 1979. - Opvokset på Bornholm, hvilket måske kan forklare den uhæmmede kreativitet og de vanvittige påfund!

- Allerede som 5 årig startede interessens for magiens mystiske verden, da Mikkel fandt en af sin fars gamle tryllekufferter og siden da har far og søn delt samme interesse... De næste mange somre blev brugt med at underholde glade sommer gæster på restaurationer og campingpladser på Bornholm, hvilket samtidig medførte venskaber i hele Verden.

- Hvis det havde stået til Mikkel selv, så havde han afprøvet magien på fuldtid direkte efter 9. klasse. Men her satte Hr. Larsen og Fru Hjort Westh foden i jorden og sagde dét måtte blive efter Handelsskolen. Knap nok var huen kommet på hovedet, før taskerne var pakket og kursen sat imod København. Her gik rygterne hurtigst om hans magiske kunnen.

- Kunstnernavnet Mystiske Magiske Mox blev i 2001 meget mere end et kunstnernavn. Da blev navnet Mox nemlig købt og officielt mellem navn for Mikkel - Siden da har det fulde navn været Mikkel Mox Larsen, i daglig tale; Mox!

- Lidt usikker på hvorvidt magien kunne trække fulde huse dannede Støberihallen i Hillerød i august 2003 rammen om et prøveshow, der kørte i 3 dage med stor succes.

- Succesen gav Mox blod på tanden til at gøre hans fortolkning af magien landsdækkende - Dét gjorde han så med bravur da han vandt 2. pladsen i 'Scenen er din' i 2004. Showet der i gennemsnit blev fulgt af 2 millioner danske seere hver uge og Mox beviste at danskerne ser mystikken i magiens verden som den underholdningsværdi den har været Jorden over i de sidste mange hundrede år.

- Siden 2004 har Moxen ikke stået stille og er i dag en af de mest anvendte kunstnere i Danmark til både private og firma arrangementer. Hans fortolkning af magien er også kommet ud over de nordiske grænser ved shows i blandt andet Dubai, Istanbul og Kuwait. Hvor bliver det næste stop mon...?
Vil du også møde Moxens dyr?
Klik her
 
+45 21 72 45 60 | mox@moxmagic.dk