Show typer

 
Stand-Up Magi:
De kvikke bemærkninger fra standup scenen blandet godt sammen med heftige magiske trix er nogenlunde, hvad man kan forvente sig af standup-magi showet. Dette er showet der pepper publikummet op, samler folk og får dem til at grine sammen. Festens midtpunkt inddrages ofte i nogle af numrene på en sjov måde for den pågældende, hvilket gør det hele noget mere festligt. Showet kan have en varighed mellem 15-45 min. Alt efter situationen og publikum.
 
Las Vegas Style:
Showet til det store publikum. Trylleri med assistenter, duer, papegøje, røg/ild og imponerende magi i stor stil. Oplev for eksempel en svævende eller delt assistent live. Dette er showet der bringer numrene på scenen lige foran jer, som ellers kun ses i tv. Dette er showet der kombinerer koreografi og elegant magi med showtech i form af lækkert lys, pumpende lyd og et væld af toptrimmet showdans.
 
 
Close Up Magi:
Hold nu fast, nu sker det lige foran næsen og i dine egne hænder…
Magien sker så tæt på at du og dine gæster slet ikke kan få det til at virke muligt. Her trylles der helt nede ved bordene og miraklerne sker lige her og nu. Her opleves magi på tætteste hold. For eksempel korttrix i bedste gamblerstil - og bagefter kan du gøre op med dig selv om du tør invitere Mox med i den lokale poker klub...
 
 
Familie trylleri:
Top tunet underholdning målrettet alle aldre. Under showet vil der være medhjælpende børn på scenen, som også selv er med til at trylle. 
Sjove ballonfigurer kreeres til de medhjælpende. Publikummet aktiveres og lattermusklerne kører på højtryk - med garanti! Familie showet kan, udover fantastiske magiske mirakler, på opfordring også indeholde levende dyr som kan klappes og holdes efterfølgende. Dette ønske skal dog nævnes i forbindelse med bookingen, da ikke alle børn kan lide dyr er det ikke standard. 
 
 
 
 
 
+45 21 72 45 60 | mox@moxmagic.dk